Защо Lactacyd

Ние разбираме колко чувствителна е интимната зона и колко важно е да се поддържа балансът на нейното pH, за да остане здрава. Целта ни е да предлагаме продукти, които да отговарят на най-високите стандарти по отношение на качеството. Ето как го правим:

Балансирано pH

Балансираното кисело pH е в съответствие с естествената киселинност на интимната зона.

Клинично изпитани

Нашите продукти са широко клинично и гинекологично изпитани по отношение на ефикасност и мекота на действие. Клинично доказано е, че Lactacyd Feminine Wash  предлага деликатна грижа, както и защита от миризми и раздразнение при ежедневна употреба. Всички продукти са безопасни за ежедневна употреба.

Експертиза

Спечелил доверието на милиони жени по целия свят за повече от 60 години. Lactacyd вярва, че помага в грижите за Вашата интимна хигиена, Вие се нуждаете от доверен партньор. Lactacyd предлага пълен набор от продукти за интимна хигиена, насочени към всеки етап от Вашия живот.

Естествена млечна киселина

Всички продукти Lactacyd са обогатени с естествена млечна киселина, която подпомага растежа на добрите бактерии във вагиналната флора и помага да се поддържа естествената киселинност на интимната зона.

Меко действащи и деликатни съставки

Продуктите Lactacyd са направени от меко действащи, базирани на млякото съставки, включително млечен серум и млечна киселина, които съществуват естествено в женската интимна зона. Меко действащата, несъдържаща сапун формула е толкова деликатна, че може да се използва ежедневно.