История на марката

Ние от Lactacyd вярваме, че женското здраве се нуждае от специално внимание и грижи. С повече от 60 години опит, Lactacyd е специалист в женската хигиена, с наследство, посветено на интимната грижа.

Lactacyd е създаден във Франция през 1950 от учени, имащи желанието да създадат ефективен продукт за предотвратяване на раздразнение. Докато правят изследвания в търсене на най-добрите съставки, те откриват достойнствата на млечната киселина. Млечната киселина се произвежда естествено от женското тяло като защита на интимната зона. Резултатът от нейното проучване е продукт, който предлага на жените деликатността, която търсят за своята интимна хигиена.Ефективността и поносимостта на този меко действащ измиващ продукт са доказани в редица тестове и потвърдени при употребата от милиони жени по целия свят.

Ние от Lactacyd, наистина разбираме нуждите на жените, когато става въпрос за интимна хигиена и предлагаме продукти за всеки един етап от живота, давайки решения на специфичната ежедневна нужда от свежест и комфорт.