Бременност

За повечето жени бременността е най-красивият период от живота, независимо че от физикална гледна точка тя е свързана с редица промени. Като бъдеща майка, Вие бихте желала да се насладите на една безгрижна бременност. Поради хормоналните промени,обаче,бъдещата майка е по-склонна към вагинални инфекции, отколкото жената, която не е бременна. Важно е да сте наясно с тези неща.

Моята бременност

Женското тяло претърпява редица промени само за девет месеца. Варирането на хормоните, което е напълно нормално по време на бременност и след раждането, често пъти има негативно влияние върху интимната зона. Вагиналната лигавица е по-склонна към раздразнение, което повишава възможността за инфекции. Важно е, особено по време на третия триместър, да се грижите добре за Вашата интимна зона.

Ежедневно вземайте предпазни мерки, като правилна интимна хигиена и ако е възможно елиминирайте другите рискови фактори (като носите памучно бельо, ограничите консумацията на захар и т.н.). Lactacyd Pharma with Antibacterials е създаден специално да посрещне нуждите на бременната жена. Той намалява риска от инфекции, като се бори с размножаването на бактериите. Намалява риска от раздразнение и облекчава минималните прояви на дискомфорт по време на бременност.