Всичко за Lactacyd

Може ли всяка жена да използва Lactacyd?

Да, милиони жени по света с удоволствие използват Lactacyd. От първия месечен цикъл до менопаузата Lactacyd предлага пълна гама от продукти за интимна хигиена, насочени към всеки един етап от Вашия живот.

На каква възраст може да се започне да се използва Lactacyd?

Lactacyd може да се използва от първия месечен цикъл. Като цяло менструацията настъпва на възраст около 12 години, въпреки че може да започне по-рано или по-късно. Под влияние на хормоните може да се появи секрет и миризма. Продуктите Lactacyd за ежедневна интимна хигиена, могат да помогнат да поддържате естествения баланс на Вашата интимна зона, помагайки Ви да се чувствате свежи и уверени.

Може ли Lactacyd да се използва всеки ден?

Продуктите Lactacyd имат адаптирано pH, което е в съответствие с естествената киселинност на вагината. Освен това те са с много меко действие, не съдържат сапун и са подходящи за ежедневна употреба.

Къде се продава Lactacyd?

Lactacyd се продава в аптеките и супермаркетите.

Кои продукти мога да използвам, за да предотвратя появата на миризма?

За да се предпазите от появата на миризми, започнете да използвате деликатни, измиващи средства като Lactacyd Deo Protect/Fresh. Тези продукти съдържат активни дезодориращи съставки, които ще подпомогнат предотвратяването на появата на миризми.

С какво се различава Lactacyd

Продуктите Lactacyd съдържат съставки като млечна киселина, които подпомагат естествената защита на вагината. Продуктите имат адаптирано pH, което е в съответствие с естествената киселинност на вагината. Освен това те са много меко действащи, не съдържат сапун и са подходящи за ежедневна употреба.

Как трябва да се ползват продуктите за женска интимна хигиена? Мога ли да ги ползвам всеки ден?

Lactacyd може да се използва като течен сапун върху външната част на интимната зона под душа или във ваната. Насапунисайте, да се образува пяна, след което изплакнете добре под течаща вода. Подсушете внимателно с чиста кърпа. Прилагайте само върху външната част на вулвата. Продуктите Lactacyd имат адартирано рН, което е в съответствие с естествената киселинност на вагината. Освен това те са многомеко действащи, не съдържат сапун и са подходящи за ежедневна употреба.

От години използвам течен и твърд сапун, за да мия вагината си и не съм имала никакви проблеми. Наистина ли се нуждая от продукти за женска интимна хигиена?

Сапунът във всяка форма (течен или твърд) обикновено има високо pH, което е много далеч от това на естествената среда на вагината. Такива продукти само ще нарушат естествения киселинен слой на вагината, който служи като защита срещу лошите бактерии. Продуктите Lactacyd имат адартирано рН, което е в съответствие с естествената киселинност на вагината. Освен това те са много меко действащи, не съдържат сапун и са подходящи за ежедневна употреба.

Какво е млечен серум?

Млечният серум е естествена съставка, получена от млякото. Използва се, за да стабилизира и поддържа протективната среда на вулвата.

Какво е млечна киселина?

Лактатната киселина се нарича също млечна киселина. Тази течност нормално се произвежда от тялато в областта на кожата на вулвата и във вътрешността на вагината, за да се създаде естествено кисела среда. Тази естествена киселинност благоприятства перфектния баланс на вагиналната флора. Добрите и лошите бактерии, които обитават вагината поддържат този баланс, държейки интимната зона в безопасност от всякакви видове инфекции. Млечната киселина се произвежда от лактобацилите (добрите бактерии), чийто растеж от своя страна се благоприятства от киселата (ниско pH) околна среда.
Продуктите Lactacyd съдържат биологично активна L-млечна киселина, същата като тази, която естествено се произвежда от тялото, и имат адаптирано pH, което е в съответствие с естествената киселинност на вагината.

Какво са лактобацилите?

Лактобацилите са вид бактерии във вагиналната флора, които произвежват млечна киселина. Млечната киселина създава кисела среда, която защитава вагината от свръхрастеж на вредни бактерии, което може да доведе до редица инфекции. Колкото по-голям е броят на лактобацилите, толкова по-стабилна е естествената кисела среда във вагината.